hlavicka

Aktuálně

Kdo se těší na vánoční atmosféru,
najde mě i s mými šperky 1.12.2018 od 10h do 14h na
VÁNOČNÍM TRHU ve Starém Kolíně !!!

Bez názvu – 1++

Korunky pro Miss Polabí 2018

Tento víkend 10.6.2018 v divadle v Poděbradech proběhne finále MISS POLABÍ 2018, kde budou královny večera opět korunovány diadémy z mé dílny. Tentokrát v duchu elfí něžnosti a tajůplnosti.

korunky 2018+

GDPR – ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Najdete v odstavci 8. Obchodních a dopravních podmínek: Povinnosti prodejce ohledně nakládání s osobními údaji kupujících podle GDPR: GDPR (General Data Protection Regulation) je obecné nařízení 2016/679 pocházející od Evropského parlamentu a Rady EU. Jde o novou obsáhlou legislativu o ochraně osobních údajů schválenou v dubnu 2016 s účinností 25. května 2018. Jde o dosud nejobsáhlejší legislativu s cílem zajistit základní práva občanů EU na ochranu v souvislosti se zpracováním osobních údajů. V  ČR nahradí směrnici 95/46/ES a zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Nákupem na tomto e-shopu dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních údajů. Více ZDE

Kdo se těší na vánoční atmosféru,
najdete mě i s mými šperky 2.12.2017 v Ovčárech od 15h do 18h u
ROZSVĚCOVÁNÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU !!!

Bez názvu-2

Korunky pro Miss Polabí 2017

Korunky pro Miss Polabí 2017 jsou již na světě, prohlédnout si je můžete v klenotnictví v Poděbradech na náměstí a počíst si o nich můžete zde – s přílohou fotogalerie

korunka++++

POZVÁNKA na ukázku výroby CÍNOVANÝCH ŠPERKŮ

Na Velký pátek můžete v Boemo na vlastní oči vidět, jak vznikají originální cínované šperky a drátované objekty. Pokud vás některá z technik zaujme, můžete se přihlásit i na některý z plánovaných kreativních kurzů.

letáčky Poděbrady23

JARNÍ SLEVY

Nové jarní slevy 10% – 20% na vybrané zboží v e-shopu

SLEVA jjj

Tvoření při kávě – KURZY – NOVÉ TERMÍNY

Nové kurzy můžete navštívit v příjemném prostředí kreativní kavárny v Pardubicích
Zakoupit je můžete ZDE

kurz 2017U

Kolekce pro Ateliér Donát

Kolekce šperků s fusingovými sklíčky pro Ateliér Donát v Poděbradech

P1030577+++++++

Kolekce Glass Romance

Šperky z kolekce GLASS ROMANCE – ze skleněných komponentů broušených na zakázku ve sklárně Blažek Glass Poděbrady.

prezentace

Miss Polabí 2016

Ukázka šperků pro Miss Polabí 2016 – cínované korunky s broušeným olovnatým křišťálem a náhrdelníky s luxusním fusingem

miss2016

Pro zvídavé zájemce

Můžete nahlédnout do časopisu KREATIV PRAKTICKÁ ŽENA, kde se dozvíte o průběhu individuálního kurzu cínovaného šperku, který u mě absolvovala redaktorka Praktické ženy

kreativ

TJ kadeřnictví Kolín

Modelky se zapůjčenými šperky pro reklamní kampaň TJ kadeřnictví Kolín

kadernictvi

Miss Polabí 2015

Ukázka šperků pro Miss Polabí 2015 – korunky pro vítězky a kolekce The dance of blossom

miss2015

Aktuálně odjinud

UKÁZKA DRÁTOVÁNÍ
Na Velký pátek můžete v Boemo na vlastní oči vidět, jak vznikají originální drátované objekty. Pokud vás tato technika zaujme, můžete se přihlásit i na některý z plánovaných kurzů.

letáčky Poděbrady1+

Božské andílky najdete na fler.cz/jitka-sikula od Jitky Slavíkové starší

IMG_20170308_152438+++

Novinky od Jitky Slavíkové starší na fler.cz/jitka-sikula

dratovani

Textilní workshop ŠMRNC – malujeme na textil a obuv, více na facebooku ŠMRNC – textilní workshop

a_odjinud02

Jitka Slavíková
Nová 135
28002 Kolín – Sendražice
Tel.: 607 176 996